7 sätt att göra någon glad på snabbt

Det är jobbigt att en liten dålig grej kan förstöra en hel dag. Idag hade jag två elever som gjorde mig jättearg. ALLA andra elever har varit assköna, roliga och jobbat helt okej eller till och med jättebra ändå är det de där eleverna som gjorde mig arg som jag tänker på nu. Det är synd att det är så svårt att släppa när något dåligt händer under dagen. När någon arit otrevlig är det så himla svårt att vara glad sen fast 98 % av dagen egentligen varit en bra dag. Antar att det är en (yogisk) träningssak. Här är i alla fall 7 sätt att göra någons dag lite bättre:

1. Kontakta folk som du gillar men som aldrig hör av sig. Båda blir glada. Skriv ett brev med fina grejer om personen och skicka med en riktig brevlåda, med riktiga frimärken som man måste slicka på. De finns överallt dessa brevlådor… Förstår du dig inte på brev? Skicka ett morgonpepp SMS!

2. Skicka jättepeppande musik!

3. Köp en present fast det är en helt vanlig dag. Det behöver inte vara något stort. Typ inslaget godis räcker.

4. Skicka ett roligt youtube-klipp.

5. Ge bort något som du inte längre använder till någon som vill ha det. Det behöver inte vara en grej du kan ge bort något du kan också. En eftermiddags datorsupport till farmor till exempel.

6. Nostalgitrippa. Kolla på gamla foton på personens glansdagar. T.ex:

halloween-costumes-for-kids-24

7. De flesta gillar något gott. För mig är att få god mat/ätbar grej samt blommor två i topp när det kommer till humörhöjare!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s