Knappar och avstannade UFO:n

Jag har försökt kartlägga mina pågående stickprojekt och avstannade UFO:n här hemma. Som stickare har jag precis som alla andra stickare två stora laster. För mycket garn och att börja på nya projekt medan högen med oavslutade projekt bara växer.

Jag har bara 2 projekt som jag helt har slutat sticka på. Två Ufon.  För jag stickar faktiskt parallellt på en kofta, en tröja och en filt. Stora projekt som tar tid, men filten är faktiskt i slutfasen. Det som gör att jag aldrig riktigt tar tag i den är att det är så tungt för händer och axlar att sticka den nu när den nästan är klar. Egentligen borde jag bara härda ut. Om jag stickade på den en dag skulle den ju vara klar. Men det är inget lockande projekt. Enfärgad slätstickning med rätstickad kant. Dessutom tänkte jag sälja den. Vilket inte heller direkt bidrar till att det går undan.

Koftan och tröjan däremot är jättekul att göra. Båda är egentligen ganska lika projekt.  Egostickning stickade på stickor 2,5 respektive st. 3. Så pilligt är det och inte går det fort direkt men jag gillar dem båda hittills. Jag har redan beställt knappar på Tradera, så får vi se om de passar så bra som jag hoppas. Koftan är svartgrå och jag tänker att det vore fint med lite glada mönstrade knappar. Tröjan däremot är mossgrön och rosa. Där behövs inget glatt. Den är glad som den är.

ladies knitting

Förutom mycket stickning så har jag börjat kolla på Mad Men och så plankar jag låtar till Konserthuset. Mad Men ger perfekt inspiration till stickningen.

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s